tisdag 27 januari 2009

Vilken Dag!!

Hmm vad ska ja börja.. ok vet...

Vaknade halv 8 (hade ställt väckarn på 8) av att en av pudlarna pinkade i sängen... *surt* Nu är det slut på fjantet o snällheten ingen hund som pinkar i sängen får swova där.. där går gränsen. nu var det en valp men ändock inte hygeniskt o kul..

For upp som en raket till Higgins förtjusning som tjatat ett tag o det var säkert han som väckte pudeln oxå...

I med allt i maskinen på med kaffe, provade ringa Senad som inte svarade,,tänk att det bara är roligt när han får väcka en..

Sen bar det av ut i skogen med Higgins Vendela o Wiggo, pudlarna o vavvorna fick morgonmat så länge.. Tillbaka efter diverse samtal under skogsrundan, PUSS på den som uppfann handsfreen. Älskar o göra 100 saker samtidigt ja!

hemma igen o alla andra skulle ut o springa av sig.. packade bilen o samlade ihop det dagliga kittet, o for sen i hundranittio vidare till salongen.. Först på plats var yorken Molly som skulle badas o klippas, hon var inte på humör idag o krånglade lite så ja lyckades givetvis klippa mig i fingret på med lite tejp o på´t igen.

Dagen gick o Erika kom för att köpa hundmat, då ja var tvungen att speeda in till stan til kliniken för ögonlysning.. Hade tid för 4 st o alla hade PRAtrallala.. Nej sånt skojjar man inte om.. Alla 4 var utan anmärkning inte ens 8 åriga Chelines Soccorrito som ja hört på omvägar att ja undanhållt fr lysning hade ens några pigmentförändringar, ja pratade en del med carina Besenko ögonlysaren o vetrinären som förr förra veckan hittade PRA,n på Djakartas CoÓperate vi diskuterade fram o tillbaks lite om detta o visst är det tråkigt, men ska vi ha schnauzern kvar som ras så måste vi ju våga föda upp o göra vad vi tror kan bli bra.. nu med facit i handen är det ju lätt o vara efterklok. man kan ju inte se in i framtiden , Än i varje fall hmm. Åkte hem rätt så nöjd i varje fall , har nu bara typ 2 hundar som skall lysas innan ja vågar para dem.. Önskar att vi kunde kolla om dom kan få urinsten oxå, så som vi nu har fördelen att kunna ögonlysa..

Ha det alla mina vänner o kära läsare.. Se Sockans ögonlysning 8 år gammal..


6 kommentarer:

Anonym sa...

Skööönt !!

Anonym sa...

Hej L8 :-)
Vad skönt för dig att alla 4 var 'öga ua'!
Jag tycker att det är väldigt bra att du har lagt ut Sockans "ögonblankett", så att de som har snackat skit får se det med egna ögon, för de lär ju garanterat vara in på din sida och blogg för att snoka med jämna mellanrum :-)

Ha det så bra!
Kram Marie med pudelgänget

Anonym sa...

Å va kul att det gick bra för dej oxså idag, eller dej vovarna så klart!!! F-n vilka problem folk har å pratar skit hit å dit usch säger jag!!! Majas tand blev bra, men oj va groggy hon va och är det än. Ville inte stanna för damen ifråga höglöper, så de har nog inte varit nån hitt. Ha det! Kram Katarina

Anonym sa...

Tja!!

Såå jäkla kul att läsa din blogg..
Speciellt när man byter ut i skratt.
Jätteglad både för min egen o givetvis för din skull.
Att ögonlysningen gick så galant.

Ha det gott/ bergman

ullis sa...

Hejja Lotta friskt humör....Fy f-n va skönt.Hoppas snoken kollar in på sidan nu då...

Kennel Virvlans sa...

Grattis!
Det är alltid lika pirrigt att ögonlysa!
Snyggt jobbat!
Tänk om de som snackar skulle ta och skaffa sig ett liv istället?????
Kramar från Alundaflickorna