lördag 10 januari 2009

skapar..

En snabbis bara.. sitter hemma hos Erika o uppdaterar hemsidan o umgås lite.. hennes gubbe ligger i hallen o filar på en list..(här rustas det i hallen) vi hänger i köket, med en varsin dator.. ja här känner man sig hemma.. Ja har checkat in i mitt rum i källaren.. tokDiddi o lilla nykomlingen "Ria" sitter i soffan med Erikas dotter Elin & pojkvän Micke o bara myser.. tror dom käkar chips..
Nu måste vi fortsätta jobba..
Ha e trevlig kväll..

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jooo idag har vi haft en riktigt "spännande" dag *hrmf*
Satt första pudeln i badet kl 10.30 och fem pudelbad senare är det inte utan att man nu har simmhud mellan fingrarna.Lägg nu till att vi i mellan bad,föningar och sista klipp sprang ut för att fota i x-antal minusgrader.-Vet ni hur kallt det är att stå på knä ute i snön ,när man kommer inne från ett ångande pudelbad???
-Nääää det tror jag inte ni vet..Kontrar vi också det med ingen mat på hela dagen så förstår ni att det var spännande.
Men väl hemma så slängde man på rak arm i sig två räkmackor på raken och **glas vitt vin och vips så var värmen uppe igen.
Och nu sitter vi här Lotta och jag som två ärke muppar,framför varsin dator..
Kan det bli mysigare ??

/Erika

Djakartas sa...

Nääe det är fasen imig VÄRLDSKLASS svarar ja från andra sidan bordet.. Ha ha

ullis sa...

Ja ni två är konstiga ni :)Själv har jag vandrat mellan datorn och tv-soffan som en äggsjuk höna hela kvällen. För att få njuta av dagens arbete.. Det blev jätte bra!!