lördag 17 januari 2009

Shop til you drop

blev det inte idag.. vart tvungen efter ett samtal att köpa nya bromsklossar o Ok till bilen.. fy faan va tråkigt, men sånt är livet o ett tag till måste grålle rulla.. Blir lite svårt o få in 13 hundar i merchan-.. så det blev inte roligt att ens handla nåt annat, jo lite skurmedel m,m blev det ju förstås.. Nu är det strax sängdax (ska bara värma vetekudden) vi har varit inne hos grannarna o fått en fantastisk middag med diverse tillbehör..mums.. Higgins o Eglaf har varit med.. Higgins har just förstått o insett att han har lite hormoner o känner av att Vendela höglöper.. Pust det här kommer inte att bli sååå roligt..
nu piper micron och Wiggo för han är oxå kär i Vendela.. hmm
ses o hörs imorrn.. imorrn kommer bilder från min o Ullis promenad från idag.. orkar inte ladda in bilderna nu Sorry!!
Krams

1 kommentar:

Anonym sa...

Jaaa här hemma hände inte heller speciellt mycket i går,eller ja ...
Björn klinklade klart hela golvet,jag tog en lång promenad i urvacket väder och -8.0 grader.Mamma och pappa naturligtvis på fm fika med som vanligt medköpt "fikakorg".Eftermiddagen ägnades åt att plocka färdigt Märta,så nu är hon nakenfis.Sen pudelbad med allt vad det innebär.F-n jag börjar bli riktigt säker på att sätta toffsar nu *ler stolt*.
Jaaa sen var det kväll *typ* och då for dottern och pojkvännen till affären och kom hem med färskt bröd,salami och pot.sallad.Vi fikade och tittade på tv och precis som vanligt kom stooora godisskålen fram.-Uch, karaktär som en hårlus har man...
-Idag , är en ny dag och vad som händer idag återstår att se.Men jag gissar att det blir till att städa upp efter allt Björne dragit fram för att lägga klinkers.
Men guuud så fint det blev,nu letar vi snygga innerdörrar.Någon som har tips ?
//Erika