måndag 19 januari 2009

Ny vecka = renlevnadsvecka

Sov länge idag... men nu har ja matat o rastat alla hundar, o vi ska packa bilen för färd mot salongen.. När ja startade upp datorn i morse o msn öppnades upp så poppade det upp ett meddelande från min vän Jessica. Vi pratade lite som snabbast på msn igår kväll innan ja somnade vid 4ans söndagsfilm.. om att vi kanske skulle ta en tripp till Gottröra o hälsa på "Bonde" Peter i kommande helg. Lördag "vin o mat i Gottröra skogen" stod det i msn rutan.. fasen va kul det skulle vara. Han har väl fullt upp nu för tiden stakars Peter med all uppståndelse, så det var ju kul att han gör sig tid till o träffa oss gamla arbetskamrater o vänner.
Är det någon som skulle vilja var hundvakt i helgen så pingla bara ha ha .. Skulle vara skönt om ja slapp ha med mig hela ligan.. Alltid ett gissel när man alltid har de små med sig överallt.
Nä nu lär ja sätta fart arbete väntar.. och starten på min renlevnadsvecka är igång.. Har just ätit äggröra med räkor.. blir kanske en kortvecka om det nu blir Gottröra på lördag
Bye bye

2 kommentarer:

Anonym sa...

Glöm nu inte hundpromenaden på söndag !!

Anonym sa...

En röd pudeldam kan du gärna lämna här hos oss.. I Järfälla...... ;-) Hälsn Gunilla med Ebba