söndag 15 februari 2009

Håkan kråkan har porrat!

Japp så var det gjort.. lilla skiten Håkan kråkan bråkan har gjort det.. Fattar ni va mallig han är nudå går inte att beskriva med ord..

Imorgon drar vi kosan hemåt mot ett säkert helt förfruset hus.. En annan glad pojke vid namn Muffin ska få träffa flicka imorrn han oxå.. pudlarna här har det väldigt bra som ni hör ha ha ..

Igår lördag eller ska vi gå tillbax till fredag den 13, då vi hade en supertrevlig kväll här hemma med hundar överallt ja tror att det var närmare 20-talet, men det var inga problems, allt flöt på Yvonne pratade o ja o Ylva fick säga nåt ibland *ler* skämt o sido ja tycker Yvonne är en höjdare faktiskt.. O Ylva på sitt sätt hon oxå.. I love you girls!! o gud om ni kunde se mina fina naglar nu alltså, ja skulle givetvis ha tat ett kort på dem, men nu orkar ja helt enkelt inte, har just lagt in korten från helgen här i datorn.. Här är en bild från lördagskvällen.. Higgins som bara snackar ryska var ju tvungen att sitta nära Yvonne för o förstå vad hon hela tiden snackade om..
Sen helt plötsligt kollade vi på klockan o den var över 2 på natten tror ja, (o ja va vaken)då säger "kronan" att det är nog dax o knipa med ögonen lite.. Ni vet hon hade ju ingen röst kvar då heller så det var nog en bra ide´. Nästkommande dag var vi uppe pigga o glada o det bar av mot Örebro o årsmötet.. Årsmötet flöt på otroligt bra.. Skönt o se o höra en sån säker o rutinerad styrelse med fast hand styra årsmötet.. ja tror absolut vi medlemmar kan vara lugna med en sån topp alltså.. Synd att inte alla kan låta det stanna så.. eller hur man nu tänker.. ??
Ja tror de flesta som det verkar som i varje fall ja pratade med var väldigt nöjda o glada.. det är ju roligt att träffa alla sina vänner o kollegor.. Vi behöver varandra mer än vad vi tror har ja en känsla av.. O det gäller att vårda det o ta hand om det på bästa vis.
nepp söndagen har gått av rena farten.. ja är lika nöjd som Håkan förstås.. inte för att ja har fått nåt men ändå *ler*
Guud va pudlar det ska bli nu Samantha o Muffin ska få träffas imorrn o ja känner på mig att det kommer att bli en superkombination.. Konstigt nog så vågar man skriva vad man planerar på pudelfronten o folk tycker att det är intressant o spännande.. men men man är väl inte en nagel i ögat på nån vad ja vet där då.. Eller så är dom smarta nog att sköta sig själva..
Ha det mina kära vänner..

4 kommentarer:

Kennel Virvlans sa...

Men ojojoj, kl 02? ja, det hade jag ju inte grejat så det var väl lika bra att jag inte var med.
Underbart med goda vänner och att prata och dricka och umgås.
Måste kanske komma och inspektera toypudelvalpar har inte sett någon valp sedan 1985! det du!
Kram på dig tokfia!

Anonym sa...

Trodde det var Jonas som skulle sitta mitt emellan Ylva och Yvonne já ?
Skämt åhh sido...
-Jonas du och Bettan skulle ha varit här ni,guuuud jag är så slut så benen trillar nog snart av...
Men vilken dag vi hade.(se mer i bloggen)

Anonym sa...

Tjaba Bruden!

Spännande med fler pudelbebbar:-)
Javisst var det lite trevligt på årsmötet:-) Jag önskar att jag också hade varit med och fått fina naglar och druckit vin:-) Kan inte du också följa med till Sunne nån helg?

Kramis Maria

Djakartas sa...

Sunne??? klart ja följer med.. är det till spaat du menar eller??
Klart man vid min ålder behöver både omvårdnad o vin ha ha