måndag 9 februari 2009

Rödtopparna har kommit!


Nu har dom kommit de tre små rödtopparna.. 2 tikar o en hane lyckades Peaches leverera (ordet kan även användas i detta syfte "inneord") de kom i lördaxnatt ganska precis när Ullis Matte o David lämnade oss på Eskön efter en supertrevlig kväll med mat dryck o Kortspel o mycket garv.. Erika o Björn lotsade sig oxå ut till ön i snöovädret, Jättekul inte så ofta man får främmande i världens ände. Vi hade i varje fall en rolig kväll synd att det blir så sällan bara.. Och pricken över i var ju ett par timmar senare när Peaches valpade på ett galant sätt precis efter boken.. Hon är en jätteduktig mamma..
Nu sitter ja här med hela mabordet fullt av papper ska göra bokföringen, o tänk att ja bloggade innan o ska just uppdatera hemsidan o lägga in valpkullen på Poodles In Scandinavia m,m m,m alltid likadant . men men under dagen ska det bli gjort det är bara så.
Ha det mina vänner
Fick just SMS av jessica vi har 4 biljetter till madonnakonseren YES!!! Jag Jessica Anna & Bonde Peter ska på henne den 9 augusti Guud va kul det ska bli, ja såg Madonna i Göteborg på varvet för 20 år sedan o det var en upplevelse kan ja säga.. Fasen va kul det ska bli....

4 kommentarer:

pudelflicka sa...

Stort grattis från Hedvig och pudlarna

Tess sa...

Grattis till valparna!
Å du...vem har inte Madonna biljetter, hehehe. ;)

Anonym sa...

Stort GRATTIS till de underbara småfisarna :-) Hur gulliga som helst! Lyckos dig som får snusa valpdoft!
Kram Marie

Anonym sa...

Grattis Lotta till de små pudelbebbarna! Kul och skönt när allt går lätt och bra. Vi hörs! kram Lotta /Topaz