måndag 23 februari 2009

Inpirerad av Inredning My Home!
















Men kanske skulle städa bort en MASSA saker först.. innan ja tog kort, men som vanligt bråttom bråttom

8 kommentarer:

Anonym sa...

Fiint.......men var är dogsen? I ladugården! Eller?

Djakartas sa...

Jaa du anonym.. Inte är det lätt o hålla fint när man har vovvar överallt, det ska gudarna veta.. men om du skrollar ner så ser du dom säkert på flera ställen i möbler sängar m,m Ja lever för mina vovvar som dom flsta vet.. Ladugård skulle ja vilja ha där ja kan ha mina hästar, men tyvärr är det möjligt i det här området ja bor nu..

Djakartas sa...

rättelse ovan.. Omöjligt med ladugård skulle det stå ha ha

Djakartas sa...

Hej igen anonym.. ser att du är från fjugesta i Örebro ...

Anonym sa...

Ladugård på Eskön!?

Tja det skulle ju va trevligt Lotta då slapp du ju inackordera dina hästar.Men nu är ju Eskön liiite mer sofistikerat område så jag tror inte att alla advokatfruar och övriga lyxhustruar där ute skulle uppskatta en ladugård trots den vackra omgivningen.

-Nää men "anonym" va sägs om ett eget liv ?
Visste du bättre,då visste du också att Lotta inte ens har ett hundhus.
Men hon har däremot skaffat soffa speciellt för att alla hundar ska få plats,dom har special designade princess sängar som ditt lilla inrutade liv inte ens kan drömma om.Tror knappast du lägger ut en bråkdel av vare sig tid eller pengar på dina hundar som Lotta gör.

Så tyvärr i denna blogg vinnar du inga + poäng.

Anonym sa...

Hej Lotta!
Du har inte bara fina hundar utan också ett underbart hem! Vi får anlita dig som inredare. Nu fick jag lite inspiration. Behöver ha en snickare:-

Schnauzerkramar

Anonym sa...

Hahaha, säger som Erika...ladugård på Eskön? Gävles gräddhylla...möjligtvis ett litet spa skulle du kunna ha men Ladugård är nog inte okej. Vilket liv det skulle bli på finfolket. Lottas hundar har det toppen och hon har varken hundgård eller hundhus så ni behöver inte fundera över det, sluta vara så förbaskat elaka och avundsjuka!

Allvarligt, Lotta...maila mig IP-nummret så ska jag ta reda på vem det är. Jag har ju kontakter på olika håll som du vet.

"Nobody puts världens bästa Lotta in the corner, nobody!"

Anonym sa...

fan vad fint du har!! Helt galet snyggt