fredag 27 februari 2009

Aj aj aj!


Nej hon har inte gjort sig illa, utan Vendela är modell i en kampanj i Västerås.. "Att inte slänga glas i naturen" Vendela syns nu på stadens alla bussar.. Men visst ser det verkligt ut. Min lilla modellhund!!
kraaam alla o äntligen är det fredag igen..

5 kommentarer:

pudelflicka sa...

Vilken fin bild. Trevlig helg önskar Hedvig

Anonym sa...

Vilken bra kampanj:) Borde dom ha lite över allt. riktig bra bild, ser så verklig ut:) Kramiz Sophie

Anonym sa...

Bra att Vendela är modell i en sån viktig kampanj!!! Å så fin bild det ser så verkligt ut, lite läskigt faktiskt. Hoppas det går bra för Mammsen. Sköt om dej! Kram Katarina

Anonym sa...

Vi kanske kan höras någon kväll veckan som kommer om vårt gemensamma projekt:-

Schnauzerkramar

Anonym sa...

Väldigt bra med sån reklam, för tyvärr så är det ju väldigt många som bara kastar hej vilt omkring sig, vare sig det är papper, plast eller glas, utan att tänka sig för alls.
Sen finns det ju dessa idioter/sadister som kastar glas med flit, för att det ska hända olyckor, det är helt och hållet åt helvetet!
2st exempel: Jag har en kusin som hoppade från en brygga länge sen, gissa vad han fick rakt in i foten? Just det - glas, bara att åka och sy! Detta hände på ett populärt badställe här i Sveg, ruskigt!
Sen det andra som stod i tidningen förra året, då någon hade slagit av glasflaskor och sedan "planterat" dessa uppochner i en park, där väldigt många vuxna, barn med djur bl.a brukar ha picnic. Har för mig att någon satte sig på en flaska eller om det bara var riktigt nära.
Helt otroligt, men sant!

Vendela är fiiiiin! :-)
Kram Marie