torsdag 26 februari 2009

I väntans tider..

Hej alla nu är ja här.. Veckan är klar o sista hunden är klippt... Måste säga att ja har en liten klippa till medhjälpare i salongen nu.. Sofie heter hon, o ja gör allt för att övertala henne o ta en av mina pudlar hi hi! Väl hemma har hämtat upp Greta som ska valpa typ precis när som helst. så det är bara o invänta här nu.. ska bli så kul med lite nya småskägg igen, har ju inte haft skäggvalpar på ett bra tag..
Min mamma har ja pratat med x antal ggr idag o det verkar ju i varje fall vara stabilt o under kontroll, trots att läkaren ar sagt att hon har fått en andra chans, detta med kroppspulsådern har tydlige funnits där ett bra tag, o den har kunnat brustit för länge sedan.. Hoppas nu att allt ordnar sig o att det går att operera inom kort..
Till sist stort TACK till alla mina v'änner som skrivit i kommentarerna här på sidan, ni ska veta att det värmer att ha såna vänner
Love U All

2 kommentarer:

Anonym sa...

Läskigt det där med bristande blodådror, vi hade en kille på 26 år här där jag bor som blev akutskickad till Göteborg i veckan...den brast med av ren slump hittade hans mamma honom så han kommer klara sig!

Hua, håller tummarna!

Ullis sa...

Skönt att höra! Hoppas vi kan ses på måndag. Lycka till med valpningen, blir så avundsjuk :)
Kramar Ullis