fredag 12 december 2008

äntligen freeeeeeedag

Sitter här o laddar.. Ja jag laddar för min dagliga skogspromenad, undra bara om pudlarna verkligen ska få följa med en timme i skogen i töösnöö.. Vet av erfarenhet hur det brukar sluta, man skulle behöva vara bläckfisk för att kunna bära pudelsnöbollarna sista biten hem..
Nä dom får nog stanna hemma hur ont det än gör att lämna dem.. det får bli en egen liten promenad för dem.

Hästen skall oxå hinnas med på en tur till Higgins stora lycka som älskar att vara med o springa kapp med oss..Jättehäftigt med stor hund igen att kunna ha med på en sån rejäl tur.

Eftermiddagen kommer att gå till att försöka fixa diverse attiraljer till Jonas förklädnad till "puma" (maskeraden igen) Erika o ja ska ta en tur till Owe Janssson som är ett säljlager utanför Gävle.. Kanske kan man hitta nåt onödigt...

Sen tillsist en pudelparning.. Adam ska få tillgång till lilla Peaches igen.. Vi har redan fixat en sväng i onsdags så det här blir bara upptäckning kan man säga.. fasen va bra man har det älskar 3 dagars helg...

Och sen ja då kommer jag o sitta som klistrad framför plattan på väggen o stirra på Idol.. f-n va spännande det ska bli.. eller vad säger du Erika?? Årets sista höjdpunkt eller=??
ha en bra dag hörs senare...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fin blogg du har

Anonym sa...

Jaaa här har vi laddat med raketer och fyverkerier om "gullfjunet" vinner IDOL 2009.Herregud vilken pudding han är!!!!

Näää det blir till att hålla tummar och tår och rösta av bara
f-n.
Hörs och syns i morgon.Ta nu med dig riktiga promenad kläder hit.

Kram Erika