torsdag 11 december 2008

Helgtankar...

Åååå så var det äntligen helg.. Ja jag har ju det previlegiet att kunna vara ledig på fredagar om det inte är utställning på gång förstås..

Den här veckan har varit en pärs lär ja säga o avslutades med att en pudel försvann hux flux igår.. numera tillbaka till ordningen.. Tack o lov.

Ja kom just hem ska nu bara mata hela ligan, har nu oxå en ursöt aprikos/röd pudeltrio hemma Håkan, Cindy och lilla Irma alla är nu samlade igen skönt.

Nu ska ja försöka slappna av o ladda för den omtalade efterlängtade maskerad festen hemma hos Conny & Annika i Sandviken som går av stapeln på lördag.. gäller att verkligen samla krafter nu så inte ja o Annika somnar haka mot haka i nån soffa.. Det brukar nämligen kunna bli så ibland Erika vet....

nää nu ska ja ta ett glas vin o updatera min hemsida http://www.djakartas.se/ o0 sen ska jag lägga mig i tid med vavvorna o pudelvipporna som sängvärmare i brist på annat...

to be continued...

3 kommentarer:

Unknown sa...

Vet hur det är att leta efter en liten vovve, oj vad jobbigt det, vilken tur att den kom tillrätta.
Ha det så trevligt på festen och hoppas du kan hålla dig vaken.kramiz Jane

Anonym sa...

Jaaa är du inte laddad=utsövd på lördag då ska jag ruska liv i dig,och Annika....*mutter*

Hoppas nu att ni hittat något riktigt fint åt Jonas,så han smälter in.

Kram,vi hörs och ses i eftermiddag//Erika

pudelflicka sa...

Gott att den lilla pudel kom till rätta igen. Det måste vara fruktansvärt att vara med om.
Roligt att du har fått röda och aprikosa pudlar. Min sista lilla Milly som har pappa från dig är den mest underbara av mina hundar tross sitt handicap.
Trevlig helg.
Kram Hedvig