torsdag 26 november 2009

Facebook= vänner

Klick!!!! Ja gör det! klicka in på Facebook där slipper vi otrevliga inlägg o påhopp m,m.. alla ni bloggläsande vänner.. Vi ses på Facebook .. där får vi vara ifred o kan tala mera öppet om vardagen i sig.. Det var alltså dagens tips.. Tack Alla vänner att ja har er eller kanske man ska säga att vi har varandra för det betyder mest.. Love U

8 kommentarer:

Unknown sa...

OJOJ Lotta vad du har råkat ut för, säger som Hedvig, man skall stå för vad man skriver, så fegt att vara anonym. Säkert avundsjuka som ligger bakom.
I framgångspaket ligger det skitsnack och förtal med, tyvärr.
Du vet ju att jag har varit med om detta också, bara att skaka av sig och forsätta. många kramar Jane

Erika sa...

Kjam kjam från mig !

Djakartas sa...

Jane det här är inget nytt.. ja har bara inte orkat tagit tag i det tidigare då det varit så mycket annat med min mamma m,m ja du vet ju hur ja har haft det med min mor o far en tid. O nu tyckte ja det var dax o låta den här människan o höra av sig el välja hennes väg att sprida lite mera skit omkring sig.. men som ja hela tiden säger ja orkar inte med en massa tjafs om det på det här sättet , när man kan som vuxna människor greppa luren o ringa, eller som hon flera ggr haft möjlighet att träda fram på tex en utställning om hon vill tillrättavisa mig..hon ska inte ge sig på mina valpköpare o betee sig illa.. Det är en skam o det värsta man kan göra i dessa kretsar.. Synd att vederbörande inte har tillräckligt med vett o förstå det.. Ja väntar vid luren i varje fall, då ja tycker att det är vansinnigt fel o fegt att ta det den vägen genom bloggar o hemsidor o gästböcker.. Så lågt!!
Ja du vet ju hur det kan vara du oxå med dessa sk människor..
Kram på dig Jane

Anonym sa...

Går det inte att anmäla henne till SKK för trakasserier???? Ge sig på valpköpare är ju så lågt!!!/ullis

pudelflicka sa...

Ja den anonyma är inte värd din vreda. Låt vedkommande inte vinna! Fortsätt du med ditt!
Det går faktisk att spåra IP adresser men det vet kanske inte den här personen.
Kram från Hedvig

Katarina sa...

Ja du Lotta när ska du få lugn och ro??? När det nu äntligen har blivit bättre med föräldrar så ska du få sån här IDIOT på halsen och anonym till råga på allt... FEGT så man håller på att slå på rygg, men stå på dej gumman vi gillar dej SKARPT för den du är!!! Kramar i massor från Riakatarina

Sussie sa...

Måste bara skriva en rad! Sitter här med "tappad haka" och tror inte mina ögon när jag läser vad Anonym skrivit. Beklämmande är vad det är att vissa människor håller på så! Verkligen tråkigt att du ska råka ut för det här.
Hälsningar Sussie

Annelie Finnebäck sa...

Hej Lotta! Håller med dig, det är jättetrevligt att umgås på Facebook. Där finns det bara trevliga människor som vet hur man för sig på nätet. Ett smidigt och bra sätt att umgås med sina vänner. Facebook är toppen!