söndag 3 maj 2009

Söndag kväll ..helgen är slut igen måste ja tillägga.. men "jisses" vad vi har fått mycket fixat här på ön.. Jonas har slitit som ett djur ...O icke att förglömma vilken trevlig fredag vi hade Erika & Björn va här o eldade klippte rosor o fixade med allt möjligt.. Ja gissa vad man samlar 11 år är inte att leka med precis..Poolen som vi täckte av ja det ska vi inte ens snacka om gyttje bad typ. hur i helskutta ska vi får ordning på den ha ha .. kanske ska börja köra algbad för allmänheten o ta rejält betalt ha ha .. Grön som en groda är bara förnamnet.... helgen har i varje fall varit kanon o massor har blitt gjort..så man är riktigt nöjd. Hoppas nu bara mamma kommer upp ur sängen, skulle var så skönt efter 8 veckors oro..

ska kolla om ja hittar nååt foto som passar in.. har inte haft nån ORK att fota vad som denna helg har innefattat.. men Lycka till ni som hämtat små Djakartare o STORT TACK till alla som släpat o eldat o fixat o donat här på ÖN..
ganska likt mig va? så här känner ja mig för tillfället... kram alla

1 kommentar:

Erika sa...

Psss..du ligger efter varje fall...
Själv somnade jag före 20.00 i går och klev upp 08.00 och är fortfarande så slut att jag skulle kunna sova ett dygn till.*gäsp*
En som däremot är pigg som en mört nu är Lovisa,hon springer här som en tok och liknar mest garnnystan av mohair.
Tittar in på tisdag till salongen.