torsdag 14 maj 2009

Celebert Besök

Gissa vem som har varit här???? Jo Sputte vilken kille gissa om det blev pusskalas o inspektion här hemma av honom.. Stick o brinn verkade han säga till Higgins, sen var det ju massor av brudar här o det gillar han ju som de flesta vet. Oooo det var så kul o mysigt att träffa honom igen.. Uffe jenny o Tina har varit här o hämtat en liten pudeltös som ja vet kommer få det toppen hemma hos dem.. tack för att ni finns! Puss & Kram på er..
Bloggningen från helgens fantastiska framgångar har inte kommit in ännu , men ja lovar att komma med den snarast möjligt.. måste fixa lite kort från cupen först bara.. förlåt att det tar tid trots alla kanonresultat vi hade på 2 hundar Wiggo o Lilleman. Det kommer det kommer...
Nu är det kväller imorrn kommer 2 norrbaggar med flyget o hämtar sina 2 töser.. samt lite annat som skall fixas med.. natti natt & kram



Erika visst är han speciell.. du skulle fått tjäffa honom..Pjuss pjuss








2 kommentarer:

Erika sa...

-Ahhhhh,sej du ögonen va dom lyser jött näj han sej Higge!
-Mmm han skulle ju oskå ha hetat Devil.

Underbara goa fula lilla hund,med josa näsa och gjöna ögon.Mer lik Nasse i Nalle Puh blir man inte.
Gud va jag hade velat pussa på honom.Kanske Jenny har lust att komma ner när vi har "pudelbad" någon gång och ha honom med sig.
-Åhhh du förstår väl om Amigo hade vetat....då hade det blivit våta drömmar...

Jenny sa...

Ja jag tror Sputte tyckte de va roligt att hälsa på också och fick vara lite kaxig.. lilla fröken verkar trivas iaf fick sova i sägen i natt och verkar tycka det va JÄTTE mysigt!