fredag 8 maj 2009

Rapport!

En liten rapport fr Grällsta.. medans vi väntar på att åka vidare till cuppen i Degerfors..Alla Vendelas valpar trivs som fisken i vattnet här.. far omkring som raketer i den stora rastgården lilla Birger tror att han är ledaren o försöker styra dem med järnhand.. Jonas ska ha hand om skäggflocken från imorgon till på söndagkväll.. men men Birger blir med såklart.. klart han ska campa med oss i degerfors.. Higgins gjorde nyss en fläskläpp på mig när han som vanligt tror att det är helt ok o hoppa o leva om some en vilde.. Tänk att man vet att man har stor hund igen kan ja lova, men ärligt med handen på hjärtat så är det v'ärt det faktiskt.. o det lär väl bli bättre o bättre.. ska ut o lägga ett spår till han nu är det tänkt..
Sen blir det att förbereda för kvällens grillning o mys mys, måste oxå tillägga att min mamma är mycket bättre nu sen de tog bort antibiotikan på henne, o ja hoppas innerligt att hon snart kan få komma upp ur sängen o börja på rehab.. tack alla som brytt så så väldigt för vårat tillstånd i familjen.. det har varit guld värt med all uppbackning samt hjälp med hundar m,m osv..o tack alla som haft överseende med min situation då man kanske inte varit så flexibel o medgörlig som vanligt.. dom som inte förstår detta får gärna vända sig till någon annan uppfödare efter ett visst samtal idag när man bara undrar hur folk tänker.. klurar ännu!! I varje fall hoppas nu verkligen att tillvaron blir lugn ett tag.. nästa vecka börjar ju även veddans småskägg att lämna oss..hmm kanske blir för lugnt då vem vet..
Nu ser ja fram emot en supertrevlig kväll imorgon med Erika o Hanna o alla andra goda vänner på cuppen.. och stort lycka till imorgon i larv till just er..
Kramar så ses vi imorrn

1 kommentar:

Jane sa...

Va skönt att din mamma äntligen är på bättringsvägen!!! Lycka till i Degerfors. (nästa gång kan du lämna Higgins till Mickis och mig, Nicke kan följa med dig, haha.)