måndag 22 juni 2009

Solstrålar

Ja solstrålar finns det gott om .. härligt med enkla possitiva härliga människor.. i helgen har ja omgivits av såna individer så skönt i allt det mörka.. Nu låter ja som en tråkmes i negativ anda va?, tänkte prova det stuket ett tag, förmodligen kommer det inte att vara speciellt länge.. men ja ska prova i varje fall, så alla smarta håll er undan.. Tur att vädret o väder gudarna verkar finnas med oss.. Niki o Didi myser ikapp i solens strålar o bara se dem gör ju att man vet att det är bättre att försöka komma på bättre tankar.. så jag ska göra ett försök.. Ni skulle föresten se min lilla söta lap topp. en rosa samsung som ja kan ha i fickan nästan .. ha ha ja så liten är den nästan.. vilken kanongrej, förut så skulle man ha så stora skärmar som möjligt.. vilket skämt.. ska kolla om ja hittar nån bild på den .. slutar här o nu... (för idag alltså) kramar ps ja hittade bilder på den

15 kommentarer:

sophie Ekström sa...

Den är sååå söt, min vän Lina har en sådan. Vill också ha en:) E ng lite avis på er. Kram på dig vännen.

Erika sa...

Jaaa fy f-n Lotta negativa,kritiska och pessemister finns det gott om,det kan vi aldrig ändra på,bara kväva dem...
Det måste reta dem något så fruktansvärtatt det finns lyckliga,glad och possitiva mmänniskor som ser ljust på framtiden och inte att förglömma människor som har vänner som finns där för dem.
Näää du nu ska vi ha roligt,för nu börjar snart semestern och vi ska ut i europa och köpa hundar,fattar du va stjärnor vi ska omge oss med till hösten ;)
Jag ska ha flera av den här nya rasen dom avlat bort ögonen på,för dom kan ju aldrig få PRA.Vem behöver ögon,räcker väl med öron och en j-ligt bred käft.

Låt pisskärringarna ruttna bort i sina egna onda tankar:(

Anonym sa...

Fy, vilken fasansfull kommentar ifrån Dig Erika......vet vem Du är, men ingen jag vill känna!!!! Usch, usch....Tack för ordet!

Erika sa...

Du ser totalt humors befriad är dom också.
-Har dom några positiva sidor mån tro?

Förresten vad spelar det för roll om du vet vem jag är,ska jag bli rädd eller ?

Anonym sa...

Hej!!

Lotta vad tråkigt med mer negativa kärringar, man får ju hoppas att de sitter säkert..!!??

Erika jag håller med dig till 100%

Till anonym vill ja bara tillägga
har du något värt att diskutera varför inte ta ett snack öga mot öga...Kasta skit i en blogg är ju under sandlådans nivå...

Kram till dig Lotta.

Guldåkras sa...

Hej Lotta
Tack för senas trevligt va det,
jag har åter hämtat mig nu men man blir bra trött av att ut och åka är det ålden tro jag är ju gammal änligt cissi:)...
Ser fram i mot nästa resa..
Kram Lotta Årsunda

Anonym sa...

..jaha, det är till att kasta sten i glashus...

Anonym sa...

Hur kan man bara skriva om att man vill ha en ras utan ögon Erika? Skulle det vara typ ett skämt???? Du kanske redan har det problemet....vad vet jag??? Problement finns kanske i din närmaste närhet? Inte utan ögon...men dålig syn!!!

Anonym sa...

Snälla ni som retar upp er på det ena o det andra .. det är frivilligt att läsa den här bloggen o den handlar inte om bara mina hundar.. det är roligt om ni vill kommentera men gör det inte anonymt är ni snälla..
Mvh Lotta

Anonym sa...

Men va fan är det som händer... Har det varit eldsvåda i skallen på folk nu igen????? Men snälla du som spyr ut galla över Erika, du känner inte henne märker jag HAA HAA. Och inte fattar du mycket heller HAAAA HAAAA. Å herre gud så roligt jag fick nu, hundar utan ögon dom är fina dom Haaa Haaa. NI ÄR BARA BÄST ERIKA OCH LOTTA, Tack o lov att såna som ni finns... Kramar i massor till er båda. Katarina

Anonym sa...

Hejsan!

Är det på den här kenneln det finns hundar utan ögon?
Skulle vara så bra tycker jag, då kan dom ju inte se rådjur o sånt som dom vill jaga, det ÄR ju så jobbigt tycker jag!
Om det inte finns såna på denna kennel kanske ni kan hänvisa mej, är JÄTTEINTRESSERAD!
Mvh Annika

Anonym sa...

Det finns människor också finns det folk befriade både från humor och allt annat som tillhör en kompetent människa.
Som som enda tidsfördriv ägnar sig åt att sitta och leta runt på andras bloggar efter saker och händelser dom kan kommentera spydigt,naturligtvis "anonymt".
Deras egna bloggar,om dom har några är det knappast några som läser då ingen är intresserad av deras händelselösa och urtråkiga liv.
Nääää ut och skaffa er vänner,humor och våga lätta på trycket så kanske ni också får ett liv.
Och framför allt fatta att det finns andra människor som kan älska sina hundar och djur ,men ändå tillåter sig själv att ha humor och se på livet med lite distans.

Och du "anonym",du kanske vet vem Erika är ,men som någon här skrev så vet du knappast vem hon egentligen är.För visste du det hade du behållit ditt inlägg.

Tack för ordet..// Maria

Anonym sa...

För vissa kommer problemen (ögon), som en fullständig överraskning....och för andra som en..enligt ordspråket "som ett Brev på Posten"!!!
Kanhända där "pisskärringarna ruttna bort i sina egna onda tankar" som Erika skriver om, ska befinna sig!!! Herregud....detta är väl inget att SKÄMTA OM??!!!!!

Anonym sa...

Ok, nu kan jag inte hålla tyst längre... Jag brukar kika in här allt som oftast men jag känner inte Lotta. Däremot känner jag till hundvärlden :-/ Många gånger har jag själv funderat på om det verkligen är värt all negativism man matas med, och oundvikligen påverkas av. Kanske man bara skulle ha en enda hund, bara för att tulta runt i skogen med och ha KUL tillsammans med. Men, sen är det ju så - "det andra" är ju trots allt så förbannat roligt det också! Så här sitter man fast....
För eller senare råkar vi alla ut för "skit" på våra hundar/våra uppfödningar/våra hanars avkommor - alla gör vi det, tyvärr, men så är den bittra verkligheten. VARFÖR kan vi inte då stötta varandra och hjälpas åt istället för att kasta skit emot den drabbade? Varför???
Och humor har aldrig skadat någon... Jag har själv en tik hemma, som var mitt stora hopp, min stjärna. Hon drabbades av en mycket allvarlig, ärftlig sjukdom och ja.. Jag gråter, jag kämpar för henne, jag gråter återigen... Men mitt i allt detta vidriga måste man ha lite humor! Ironi, någon?! ;-)

Sluta snacka skit, snälla, och ha ROLIGT! Annars orkar man inte!

kram på er =)

Anonym sa...

Jag kan inte heller hålla tyst längre. Vet inte om man skall tycka synd om dessa "pisskäringar" som måste ha ett ofantligt tråkigt liv som helt humorbefriade. Det går faktiskt att skämta även om allvarliga saker. Ta vara på livet och gör något bra av det istället för att hålla reda på alla andra. Var och en får ta ansvar för sitt. En dag kan ni själva råka illa ut och det är ju ingen som medvetet vill ha ögonproblem.
MVH Ulla