måndag 29 juni 2009

Solsting


Ja det tror ja att ja har fått en släng av idag.. herregud somnade ute i solen när det var som värst.. ja ni ni kan ju gissa hur ja ser ut nu! hmm gick in o somnade av på soffan fr fem till åtta, helt väck.. tur att man jobbar imorrn alltså..solen en dag till pallar ja inte, vaknade till i varje fall o lekte rörmokare ett tag, badkarets slang hade väckat sig totalt, men nu är det sprutt igen.. poolen har oxå fått en genomgång idag o nu är det 24 grader så vi har badat idag o svalkat oss.. här på kvällen så har Lilla Håkan fått sig ett bad, ja har tatt fönen med hem ett par dagar till håkans förtvivlan..

Hippie festen i lördax var kanonkul måste ja berätta, helt outstanding o vilket väder, tyvärr så har ja inga bilder därifrån vågade inte ta med kameran, det är en nackdel när man har en lite bättre kamera. Nu är det så varmt här inne att vi nästan svimmar, så nu blir det sängen.

1 kommentar:

Erika sa...

Här har det också varit pudelbad i dag,men det går alldels utmärkt då vi ju bara har 18grader på källarplanet.Jätte skönt kan jag lova.