tisdag 16 juni 2009

Sammanfattning från Vännes



Lördagen BIR: Ch Impala ? BIM: Ch Djakartas Inch By Inch

Domare Svante Frisk

Söndagen BIR: Ch X-Jars ? BIM: Ch Djakartas Inch By Inch

Domare Irina Politeva Finland



Wiggo blev 2 Bh på lördagen med R-cacib
söndagen blev det ett CERT



Nu eller aldrig innan man glömmer kanske man ska tillägga..
Toypudeln Håkan Kråkan var först ut i ringen i Vännes för domare kerstin Nilsson resulterade i 1 med HP o han vann sin klass, sen sprang vi vidare till dvärgarnas ring där Svante Frisk dömde o svarta Glorran var först ut, henne kan ja ha lämnat hemma kan ja säga grå o tjock o det gick inte att lura Svante med henne inte. slät 1 o 2.:a i sin klass öppenklass.. lagomt trött o sur började ja göra ordning Wiggo som var på tur oxå dålig i päls då ja hade tagit bort flera lager av päls så ja var inte nöjd med honom heller han slutade som 2:a i öppenklassen med Ck efter några varvs springande fick han se sig slagen av en Impala hanehan kom 2:a bästa hane med det där riktigt onödiga R-cacibet som ja inte fattar vitsen av att vinna... till ingen som helst nytta.. sen var det vendelas tur att visa upp sig hon med en knapppt täckande 2 mm päls efter en valpkull på 6 valpar o just gångna 75 dgr för att få delta.. Hon travade hem CERT CACIB & Svenskt Championat BIM.. så det var ju lite plåster på såren då i varje fall, sen hade vi en trevlig kväll där ja o Cicci kennel CC´s äntligen fick sammanstråla då vi alltid kamperade ihop tidigare med massor av skratt o bus o stoj.. så det var kanonkul, de andra hängde på rätt så bra de oxå.. O stort Grattis till övriga gänget som gjorde bra resultat på lördagen BIR cert cacib m,m m,
Sen i säng för att klara av den kommande regniga söndagen..
Då fick Håkan avstå han var inte anmäld utan Higgins var med i stället, irina nånting fr Ryssland numera Finland kennel Tmai Knir (eller nåt sånt ) var enligt mitt tycke väldigt snål som gav Higgins en strålande kritik o lovord men gav honom bara en 1 & HP ja sant faktiskt, aningen förvånad kan ja lova att ja blev?? men men domarn dömmer.. Grå Glorran drog ja ingen ide att ödsla energi på henne kändes det som.. Svart/silver blev Vendela igen Bästa tik BIM o Wiggo blev 3:a bästa hane med Cert så trötta o slitna var vi ändå glada att packa ner ett blött tält med diverse flera attiralljer hundar oss i bilen o styra kosan hemåt, då Cicci o gänget fint fick invänta grupperna.. Ja så var det gjort Vännes by the wekeend.. ett stort tack till den underbara familjen som lånade ut huset åt oss 8 pers o x antal hundar.. vilka människor det finns alltså..

Higgins tyckte det var regnigt o snålt med endast HP!!

Vendela travade på trots regn o rusk..


// L8

2 kommentarer:

Marie sa...

Grattis till helgens placeringar!
Jag vill önska dig en underbar midsommar med god mat och god dryck, eller ska du sitta i valplådan och ta emot valpar iår?! ;-)
Kanske blir samma här, man vet ju aldrig, Joy är sååå stoooor, snart rullar hon fram!!! Hon ser ju inte klok ut, benen blir kortare och kortare, så hon ser ut som ett ihop plock av olika hundar. Rena rama komedin att titta på henne :-)

Ha det så bra! Kram Marie

http://risenshine.dinstudio.se sa...

Men herrguuuud dåååå !
Ni har haft midsommarfirande,,du har skaffat ny dator,vi har varit på besök och du fick se stans snyggaste puelbrudar egenhändigt klippta till och med *ler*,ni har fått tillökning..
Men igen ny blogg inte,nää dåå *muttrar*

-Joooo då Ullis,jag klippte åh sta riktigt jag med,tja i stil med när du klippte "Pattan" vet du *asg*

Näää ge oss två veckor till i den värme som är idag och sen är ni välkommen att titta rosor och på annat som blommar.I år är vi uppe i över 150st rossorter,slå en pling först bara så jag har fikabröd hemma ;)