torsdag 29 juli 2010

Regn regn regn

Djakartas pick pocket "Sivan" -bäst o hålla i sin leksak..
Ja det här var den enda bild som blev tagen igår kväll.. Hmm typiskt mig.. ja är inte så på med kameran ja som vissa andra he he .. Vi hade i varje fall en trevlig kväll.. oO vi planlagde en del utställningar fram över oxå.. Ja lovade mig på att försöka visa Helens en wheaten terrier i Eskilstuna , eftersom hon skulle åka till spanien just då.. Ja hon har ju helt otroliga hundar så det ska bli skoj.. Vi bokade in lite annat skoj framöver oxå..ev lite handlingträning m,m
Ja det va en trevlig kväll o vi bestämde att gå dit nästa onsdag igen.. Grillbuffe´n var kanonfin.
Här hemma är det förövrigt lite tajkon då både Gun o Sivan löper , Higge pigge är lite på kan man säga, men det går ganska bra ändå med lite planering.. Men typiskt att det ska regna för det gör ju inte saken lättare när vovvarna inte kan vara ute dagen lång. regn är ju heller inte kul för oss pudelfreakar.. o ja MÅSTE bada Eskil idag det är bara så.
Från de ena till de andra som ja skrev tidigare så har ja behållt 3 valpar från min senaste schnauzerkull.. hanen han ska heta Wilmer men ja har inte riktigt bestämt vad tikarna ska heta, det lutar åt Petra o Johanna tror ja .. har ni några förslag så kom med dem ..
Nä ska sätta fart här nu ..
ha en skön dag alla

Inga kommentarer: