torsdag 15 juli 2010

Mera Noel


Ja man kan ju inte låta bli helt enkelt.. "Människo ungen" är bara så sööt! Vips killevipp så har det gått en vecka o Noel är nu 3 veckor imorgon.. Den här veckan har varit full av besök av mina vänner o man förstår hur många underbara vänner man har.. Ja nu har dom ju kommit för att se o träffa o klämma o känna på lilla prinsen, eller "iprenmannen" som ja säger.. Tack alla underbara vänner för presenterna till lillprinsen.. Vi kommer inte att behöva köpa en klätrasa på evigheter..

Badning i grannens ute spaaa med pappsen..



Lite nöjd med snuttefilten han fått av Sophie & Ylva


Jollan med Noel.. extra mamman Gun övervakar som vanligt..

Carina o Yvonne var här o sov över i vårat nyfixade ute härbre eller vad man ska kalla det.. Vi grillade oxfile som dom hade med sig o mös en hel kväll innan dom drog vidare mot Dalarna för några daars semester.. Ullis o Matte har oxå varit här på besök o grillat o rökt cigarr med farsan. Eva Borg-Broberg dök upp på onsdagen o beskådade underverket.. Ja o idag har Jollan Maria och extrapappan Senad varit här o klämt o känt på prinsen.. Sophie har varit här o fick med sig en hund hem oxå.. Lycka till med Helle!! Det kommer bli kanon..Ja förlåt om ja har missat någon det är lätt hänt..
Nu är det natta här imorrn ska ja bnörja måla o fixa här hemma.. Nu ska det bli vitt över över allt.. Foto kommer på Noels rum inom kort ..
Tjingeling

6 kommentarer:

Anonym sa...

Åååååååååhhhhh söte pojken gulle han lill Noel.

Erika sa...

Underbara kort på honom i spat.Tant Erika kommer ner nästa helg igen och nu är det slut med kläder ; ) Nu blir det "pedabigogiska" saker i stället.

pudelflicka sa...

Åh vad söt han är. Vilka härliga bilder från badet !
Kram Hedvig

Riakatarina sa...

Så fina kort på dina käraste. Jag förstår att ni är stålt över erat underverk... Får vi Lotta så vill vi jätte gärna komma och hälsa på och beskåda guldklimpen och er med förstås// Kramar

Djakartas sa...

Katarina!!! Ni är sååå välkomna.. Va kul ta med era prinsessor o kom vetja.. Ni får sova kvar om ni vill oxå. Kramar

Anonym sa...

Han är så jättefin lilla Noel.Ha det så gott nu o myyyyys så mycket du bara kan av människo ungen som du säger.Kram Monika