lördag 17 juli 2010

Äntligen regn!


Håkan kråkan på hotellet i Finland... men nu har han flyttat på prov till en familj i Västerås , ja väntar med spänning på o höra hur det går för min lilla gullunge..
Ja nu står det ÄNTLIGEN som spöön i backen.. Ja regnet var väl efterlängtat kan ja lova. Känns som ja flyter bort här hemma.. men nu blir det nog fräschare i luften. Idag har ja klippt en dvärpudel som ska till Alfta imorrn på utställning.. Från min "familj" är det Lovisa o Kajza som är där uppe o fajtas.. Fattar ni vilket nervpirr det är o sitta hemma o inte va på plats.. rena döden, tortyren ja det går inte att beskriva med ord va nervöst.. Men ja hoppas det går bra för dem i varje fall.. Nästa helg är vi back in buisness i Köping igen.. Noels utställningsdebut kan man se det så eller??
Idag har vi varit på middag hos svärföräldrarna samt att ja fick en underbar sovmorgon med lillprinsen till kl 9,30 Jonas stod för hundvården morgontid här.. sen har dagen rullat på.. ja som skulle måla taket i hallen.. det får bli imorrn istället..
Nu kollar vi för övrigt på husbil förfullt .. fatta va skönt det skulle va då..
Ja just nu känns allt som en dröm o ja har fått livets största gåva Min underbara lilla prins...
natti alla

1 kommentar:

Pernilla sa...

LOVE....