söndag 15 mars 2009

Främmande!


Söndag o inga skäggissar ännu, Vendela kniper.. Idag har ja haft främmande av kennel Light Dreams Gun-Marie o Jossan har varit här.. http://www.lightdreams.se/ Håkan har fått jobba lite o vi ser fram emot att det tittar ut små rödingar hos er senare oxå.. Jossan blev förövrigt väldigt förtjust i min Wiggo (kan ja förstå ha ha ) o tyckte att de skulle börja med skäggissar oxå på kenneln.. Lilla Nicki gjorde förstås oxå succe´när hon visade att hon inte har glömt av hur man beteer sig på utställningar.. Ja nån av dom två kanske skulle passa fröken till Juniorhandling??

Det var i varje fall roligt att ha er här.. o ja hoppas kunna få lite handling hjälp av Jossan framöver.. Imorgon på schemat om valpning uteblir så ska ja måla om i köket (hos Jonas) o sen behöver bilen sig en städning för fyy så den ser ut invändigt, o blir vädret som idag så har ja definitivt inget att skylla på heller.. så bilpimpning är ett måste.

nu ska ja ta tag i lite städning här o mata doggarna.. Bye bye folks ...

3 kommentarer:

Anonym sa...

-Men guuuuud !
Såg dom inte tok Didi dåååå !?
Vackjast av dom alla.

Här har det badats hundar,först pudeln, sen Märta (Viggos syster för er som inte vet).Satan i gatan så sträv hon är på ryggen.

Light Dream's sa...

jooo då, vi såg Didi oxå...
hon va oxå liten o söt;)
Tusen tack för idag lotta :)
Jättetrevligt att hälsa på o se alla dina supertrevliga hundar!
Håkan var ju "värsta hingsten" och nu håller vi tummar o tår för nya små superstars....! ;) :)
Vi pratas vidare om jh hundar, handlinghjälp osv;)
Ha det!
KRAM//G-M & Jossan.

Anonym sa...

Hingst och hingst, dååå har ni inte sett Tok Didi när hon träffar Torsten. *skratt*