måndag 5 oktober 2009

Vilken helg..

Ja vilken helg, för att sammanfatta allt så börjar ja med att först o främst säga Grattis till Therese på katteriet Sayyad´s Min lilla spynx katt Cleo har i morse fått 5 små kattungar... Va kul! O bra hade det gått oxå.. Cleo bor ju numera hos sin uppfödare, då ja varit ute o flackat så mycket o det är ju lite svårt att ha en katt med sig oxå..
Till helgen som blev en Pudelbomb!! så har vi haft en del härliga framgångar.. måste först säga Grattis till Mona på kennel Dreams In Red som oxå hade en kanonhelg.. Jättekul! speciellt med våra röda o aprikoser som nu börjar komma fram..
SPK (sv pudelklubben) hade special i Gävle så det blev inte så långt att åka första dagen.. Där hade vi med Håkan, Lovisa, Trassel & Tina ...
Först ut var Lilla pissmyran Lovisa (Djakartas Champagne Girl) en röd liten toytik, som i hård konkurrans travade hem BIR-valp kokarden.. det var 9 st toyvalpar anmälda.. Hon slutade som BIS-4.. Hon var jätteduktig!!
Sen var det dax för svarta toypudel tiken Tina (Djakartas Nun Of The Sun) hon vann öppenklassen tror det var 6 st anmälda där.. med CK.. hon slutade som 2 BT o var ju så nära..fick se sig slagen av en jättesöt o fin röd tik fr Dreams In red.. Hon blev dessutom BIR.




Trassel Solnes Hip Hop Dancer var med i veteranklass, men han är ju otroligt välbehållen, men ville inte alls visa sig o surnade ihop... så nu har pälsen åkt! Äntligen!!









Håkan (Djakartas Lucky Lobster) blev 2 i juniorklassen med CK han blev oplacerad i Bästa hane, Men vann BEST IN SHOW för SAR hundarna för en annan domare Henrik Hanelius som dömde den tävlan.. Ha gillade Håkan väldigt mycket.. en annan liten rödmyra som han gillade var ju lilla Lovisa som syns på bilderna nedan..












Lovisas debut..Inte illa ..







Lördag kväll kom o ja slocknade väldigt tidigt.. klockan stod på ringning kl 04.30 söndag morgon o vi skulle upp till Sundsvall o ställa ut för pudelspecialisten Mikael Nilsson kennel Kudos.. Håkan var först ut blev inmätt som toy för dagen han fick CK o blev bästa hane med CERT... Trassel strök vi han fick avsluta sin karriär dagen före.. lite synd men vill han inte visa sig så vill han inte... han är ju trots allt svensk o finsk o juniorWW... Sen var det dax för lilla Tina .. Micke blev förtjust i henne, men tyvärr så bromsar hon lite när hon går o hon slutade med ck på en tredje plats 3 BT..
Trötta o mycket slut så styrde vi kosan hemåt.. men mycket nöjd med helgen. O ja tror att Håkan kråkan fick ihop några poäng till årliga SAR tävlingen... SAR är en speciell tävling fär silver aprokos o rödfärgade pudlar... Lite roligt tycker jag... Nu blir det jobb jobb jobb, innan det bär av till Bratislava.. O till sist TACK TILL ALLA SOM VARIT MED I HELGEN O SERVAT...KRAMS

3 kommentarer:

pudelflicka sa...

Grattis till dina priser ! Synd att inte Trassel ville visa sig han som är så fin. Han är jo pappa till min Maggie eller hur?
Kram från Hedvig

G-M sa...

GRATTIS GRATTIS!!!
Såååå kul att det går så bra för de röda o aprikosa :))
Vi hörs o syns. Sköt om er o hoppas du får några minuter vila innan Bratislava ;))
kramiz

Marie sa...

Stort GRATTIS till helgens fina placeringar! :-)

Tänk om jag hade din energi alltså ;-) Prova att ha en stegräknare på dig när du springer omkring som allra värst, skulle vara roligt att se hur långt du kommer på en dag, haha!
Ha det så bra! Kram Marie med pudlar