fredag 9 oktober 2009

Livstecken!

Hej från Bratislava... en kortis innan ja måste hoppa i säng.. Mauline ligger redan o snarkar.. Vi ska upp klockan 05.00 imorrn .. ja tro det eller ej men vi hqar inte ens nån hund med oss.. man är ju skvatt galen.. Det sägs att det är total kaos i lilla B-slava när hundvärlden har vräkt sig hit.. så det är asmycket köer.. så det är väl bara o ta tjuren vid hornen då.. Därför måste även ja dyka i säng nu..
Vi har i varje fall idag tokshoppat.. är väl ingen skräll när det gäller mig då förstås , men nu blir det jobbigt att checka in på söndag kan ja lova..
Återkommer imorgon el kanske söndag med resultat.. dom som har Facebook kan nog se det snabbare.. Måste bara oxå få skriva att vi har från lilla Sverige tre hundar med i Bisfinalen.. ja det är sant först Faraohunden vann sin grupp, sen tax fr Bellomis och idag har Afganhunden vunnit sin grupp.. det är ju otroligt bra.. Och för er som inte har Facebook ölen kostar för 50cl 7,50 kronor ja vet inte om det är bra eller dåligt men ja är ju ingen ölhävare precis..
Natti natt alla

Inga kommentarer: