lördag 11 juli 2009

Loppis på ön.

Go´morrn alles!

Nu var det dax för bloggning.. har spenderat någon timme redan med att kolla runt på blocket faktiskt, kan va riktigt roligt att se vad folk har att sälja, förvånanssvärt mycket uppfödare som annonserar ut sina valpar där nuförtiden, förr var det riktigt tabu´att lägga ut de där..

Har hunnit med o pratat med senad en sväng oxå som är på väg att ställa sina pinnar i Tvååker, håller tummen för han.

Igår kväll var vi ute i sandviken på "Pudelträff" hos Katarina o Asko som har lilla Ria, Erika o Björn var oxå där med Lovisa o Elvira tyvärr hade ja som vanligt kanske då, inte kameran med mig.. hmm.. ni skulle ha sett skylten dom fixat ihop som stod vid korsningen intill dem "PUDELTRÄFF" med stora svarta bokstäver o sen hade Erika målat nån form av spindel såg det ut som som skulle föreställa en pudel då.. ha ha grannarna måste ju undra om det har slagit runt helt.. Hela min klan var ju med förutom en mamma mu som fick vara hemma med sina småttingar här på ön.. Didi o Niki var som vanligt överförtjusta att komma ut på tur de övriga klagade inte de heller förstås.. Väl där så hämtade vi "Aga hamburgare" o de är inte att leka med kan ja lova mums så gott.. Tack Asko o katarina för förtäring o dryck, trötta o mätta styrde vi kosan hemåt ön igen.. Jonas åkte tidigt imorse hem till Grällsta, skjutning med grabbarna stod på schemat o då vet ni kan man ju kliva upp hur tidigt som helst en ledig lördag ha ha .. jaja en annan är väl inte bättre som står som en idiot o fönar hundar i ottan för att springa ett varv i ringen o dessutom betala för det.. är man pucko eller???

Hur som haver så verkar det bli en kanondag, ja ska kamma ull på både Wiggo o Vendela sen blir det en prommis o kolla på Ö-Loppis..

Som sagt så hade ja ingen kamera med igår så ja snodde en bild av Erika... hur söta är dom inte då de två rödtopparna....

3 kommentarer:

pudelflicka sa...

De två röda kunde ha varit Gucci och Milly!
Kram Hedvig

Erika sa...

Tack för igår jätte trevligt och alldeles för sällan ni kommer hit...
Tusen Tack Katta&Asko för alltid lika god AGA mat.
Pudlarna var trötta i morse.
Hoppas vi kan göra om det snart.
Jag knäppte lite igår och lovar att blogga senare idag med bilder.

Mmmmm,visst är dom fina så säga?
-Mammas flickor *stolt*

Anonym sa...

Det var så kul att ni kunde komma!!! Ja nog var hundarna helt slut allt... Hoppas vi kan göra om det snart med en båttur och god mat, jag gillar de här med hämtmat jag så smidigt så "ler"!!! Kramar Katarina