onsdag 15 april 2009

Goden morgen...

Ny dag nya tag! Måste börja med att säga att äntligen har det vänt o hänt mycket positivt med min mamma..Gissa om man äntligen vågar andas o leva i nuet för nån dag.. hon har blitt av med även dialysen nu o fortgår detta så här så är det rehab som gäller för att se om benen kan börja gå igen..
Nyss försökte ja kopiera ett jättegu.ligt mejl som ja fått av Maria med en massa punkter o bilder hur man skulle leva för att må bättre.. tyvärr så fastnade bara texten o punkterna och INTE bilderna, så det gick bort då jag inte är nåt data geni direkt o har just nu noll tålamod dessutom..
Idag blir det till frissan Lena för att få nån form av ordning på håret, känns överkurs ,men man kan ju inte ha det uppsatt resten av livet heller.. En ljusnande sak till är alla mina små underbara valpar som börjar fara omkring som raketer här nu..som ja skrev på hemsidan så söker ja en utställningsintresserad o pälsvan fodervärd, då ja gärna vill behålla nåt fr kullarna men har lite platsbrist här hemma nu när ja inte vet vad som händer med livet här nu... Har försökt gjort operation övertalning på min kompis Ullis som ska köpa en whippet inom kort.. Whippet ja ni hör väl själv??? när man kan ha ett skägg o kamma ull som en idiot istället ha ha.. nej nu ska ja ringa o terrorisera Senad, medans ja väntar på att Ullis ska komma på morgonkaffe.. Ha en underbar dag alla..kramar








1 kommentar:

Eva Sjögren sa...

Så skönt att din mamma har blivit bättre.
Hälsa så gott från oss alla.