måndag 18 januari 2010

Måndag igen..

Flög upp med huvudet från kudden av att telefonen ringde kl tror det var runt kvart i sju.. O en glad Senad sjöng i andra änden som bara han kan... Vi surrade på en bra stund innan det var dax o kravla ur sängen för att börja släppa ut flocken.. Först är det alla mammorna här inne i ena delen av huset tanten Sheila o en stortjock stönande Astrid o faktiskt troet eller ej så var vavvan "Pickan" oxå vaken.. Henne är det inte ovanligt att få hämta i sängen framåt kl 14 om så är.... När de var klara o ville in igen så är det bara att gå vidare o lufta ut storulvarna Higgins o Eglaf som sover i tvättstugan innanför köket vidare till gänget i andra änden av huset som har sin stora rastgård åt det hållet.. Ja det gäller att ha rutiner o planera nu när huset är fullbelagt av vovvar..
Nu är hundmaten på G o ja sitter i köket med en stor kopp citronthe morgontvn o datorn planering av veckan är ett faktum... ev är Liza på väg hit för att göra mig sällskap i väntan på att Astrid ska kläcka.. Ja är så spänd på denna kombination o hoppas nu få nåt bra att fortsätta med.. Vet flera som väntar otåligt he he..

Ska oxå försöka få lite flera bilder på pudelperukungarna idag så Erika kan va lugn, de bruna o lilla svarta Petter borde ju öppna ögonen närsom helst, de ska få byta upp sig till en större lägenhet idag faktiskt..
Nä nu ska ja ut o mata fåglarna med lite skafferiprodukter som rensats ur, torkade ringäpplen, gamla kakor m,m vad tror ni om det??? Bara inte hundarna ser mig ja får smyga till fågelbordet.. ha det bra alla
kramar

1 kommentar:

Pernilla sa...

Åh, herregud..
O jag som tycker vi har mkt här hemma ibland..