tisdag 17 maj 2011

Senaste Nytt hej igen!





Men heeeeeeeeej alla!!!

Tro det eller ej men nu är ja här..

Ska försöka få in nåt här lite då o då.

Massor har givetvis hänt både på utställningsfronten o hemma..

Noel växer o växer o kan snart gå, ja det står inte på..

Ska försöka få ut flera bilder på han här.




Senaste utställningen vi var på var i Danmark,Hilleröd, då vi bodde hemma hos Kerstin Nilsson o träffade goda vännen Solveig som oxå var där. Jag o Harrieth gjorde turen som resulterade i att Juniortiken Djakartas Rock Me Wild tog CERT o blev BIM för domaren Karl Eddie Berge


Sen har massor av mera hänt, Lilla bruna pudeltiken Djakartas Aux Yeux Noir "Tyra" har hunnit med o skaffa sig massor av titlar bla Junior Europavinnare samt att hon blivit BIS 1 på en INternationell utställning i Serbien.. Kul O grattis till Mila Ristic hon kunde inte ha hamnat i bättre händer.. Vilken liten PR-hund!!!! ja är så stolt!!


Sen vidare till Ryssland där Olga som vanligt marknadsför mina hundar, hon har ju numera en pudel oxå , som redan vunnit en del i puppieklass, När ja för någon månad sedan var där o hälsade på i samband med Eurasia utställningen så passade ja på att ta med schnauzerhanen han oxå junior Djakartas Rip It Off o han har redan hunnit med att bli Rysk Juniorchampion samt Junior Ukraina champion och som grädde på moset blivit BIS han med,

De lilla svarta toypudel hanen Djakartas Pay And Play "petter" bror till ovanstående Tyra han är oxå i Ryssland o skördar framgångar, han har hunnit bli Rysk junior cha RyskCHAMPION samt Ukrainan CHAMPION ..

Ja det här var nog bara en bråkdel av vad som hänt på sistone... Men glad o tacksam är ja när mina hundar visar fram "tassarna"

Det var lite om vad som hänt!

NU sitter ja i valplådan o väntar en mycket intressant kombination..

Ha det mina vänner

Inga kommentarer: