onsdag 8 september 2010

Det rör på sig...

Mauline & Noel


Ja man kan säga att det rör på sig.. Imorrn kommer det att bli spännande kan ja lova förutom att ja o mauline ska försöka ta oss i kragen o fota lite hundar imorrn efter att hon varit o jobbat på fm , så får ja lite främmande imorrn på em hoppas det leder till når, skulle va så kul, kan inte berätta mera just nu faktiskt. Har äntligen fått en massa inspiration o vill göra om min hemsida, vet ungefär hur ja vill ha det men det gäller ju nu bara o hitta en lösning på det.




Har även lite nytt på gång både på pudelfronten samt dvärgskäggfronten får se hur det artar sig, men alltid kul att planera o fixa lite.. Tänk va kontakter man har fått med detta internet alltså, så enkelt det egentligen är nu att komma i kontakt med olika folk i världens alla hörn..




Valparna här hemma växer o frodas, så kul ska det bli att följa dem, det går på räls nu faktiskt.. Vi har ju en valpning kvar som vi väntar på o det är på miniskäggsidan, där svart/silver valpar snart ska födas.. återkommer med info sen.


Nää dax o sova sked med Noel nu..


kram alla






3 kommentarer:

pudelflicka sa...

Ser fram i mot alla bilder!
Kram Hedvig

Unknown sa...

ojdå mycket på G då, ser framemot ditt besök, kram och ha en trevlig helg

Erika sa...

En ny hemsida blir spännande att se, det tycker jag du gör helt rätt i.Nya hundar är alltid spännande att se, tja precis som vanligt trivs vi bäst när det rör på sig...