söndag 6 juni 2010

Vår Gästlägenhet samt auktionsfynd




Äntligen fått tummen ur o bloggat lute igen, den här helgen har varit en ren o skär hemma fixar helg.. Lägenheten i uthuset har gjorts iordning för Ryska Glorisgänget som kommer här i veckan... ska bli så kul.. det var hela lördagen som gick åt till det projeketet , ni kan se bilder här hur det börjar ta form, saknas lite madrasser m,m.. sen idag har det varit 3 supertrevliga valpköpefamiljer här på besök, samt att ja har gjort lite fynd på gårdsauktionen här i Grällsta som ja hann besöka på morgonkvisten o buda på lite saker.. finns lite bilder på de fynden här oxå.. Nu blir det en vanlig jobbardag kvar här imorrn i Västerås, sen blir det poolside om vädret håller..











































































Blev en bild på magnolian oxå..






































Nu är det snart natta för nu är orken slut....

5 kommentarer:

Riakatarina sa...

Såå fint det blev, ja dina gäster kommer få det kanon i den lägenheten. Man kanske skulle packa en väska och åka till Grällsta och hyra in sej ett tag haa haaa.... Ha det sååå gott, Ria o Myran skickar en nospuss till dej gammelmatte.

Veronica sa...

Hej Lotta!
Vad kul att se ditt pysslande med hemmet. Finfint. Hoppas allt är bra med dig och dina fyrbenta vänner. Ses. Kramar från Pixie och matte Vera.

Anonym sa...

Men nu vill vi se annat än lägenheten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Även fast ni gjort ett strålande jobb med den. Så har ni gjort ett ännu mer strålande jobb ju!!!!!!!!!KRAM o gosa med lill prinsen från oss / Ullis o Matte

Jaana sa...

Om jag förstått rätt så är ett GRATTIS på plats ;))
Ha det bäst // Jaana med aprikoskillarna ZENithDEXter

Anonym sa...

Ett stort GRATTIS till lilla killen.Kram Monika.