måndag 7 september 2009

Högbo SHowen



Får inte till det med bilderna, blir tokig kan inte flytta om dem, så dett a är en bild på Vendela som fick cacib o blev BIM..
Sen är det Vendela på bordet..





Jezabell Grand Calvera på sin första utställning.... och sista..




Åke i championklass tog inte ett travsteg slutade ändå som andra bästa hane..
Hannah med Lilleman slutade 4 i öppenklassen..





Lilla Saboo hade lite svårt att inte kolla in gräset, så vi får be matte Veronica o yträna lite , nu när hon vet hur man ska göra.. sen kanske han kan vara med o leka med de stora grabbarna..
En lycklig matte Veronica o en ganska förvånad Saboo... Det här va ju kul verkar han säga....

Och så var Högbo helgen över med dunder o brak.. I fredags kom Jenny o Uffe ner med Lilla toypudeln Tina (Sheilas dotter) Ja hade massor att fixa med under hela fredagen så det slutade med att ja kom hem senare än dom.. Dom fick helt enkelt vända om o åka till Trödje pizzerian för att inte behöva svälta ihjääl.. Men Uffe tyckte att det var toppe
n att få äta fläskfile´flera dagar irad, för det blev nämligen favorit i repris både lördag (då ja ställde ut hela dagen) och söndag efter utställningen på väg hem.
Allt blev nu i omvänd ordning men ja får bara inte till det med bilderna.. blir tokig...
kommer mera om söndagen då Håkan fick CERT ....
återkommer..
Lördagen var det skäggens tur o först ut i ringen var Lilla Sabo från min senaste M-kull Djakartas Mad Madgic.. Han blev BIR-Valp med HP.. Trots att han hade lite svårt med att samarbeta med mig när det gällde att gå i utställningskopplet, men utan träning så är det ju lite svårt att förstå sånt för en liten 6 månaders valp..

Inga kommentarer: